Multipel Skleros

För dig som lever med MS

Biogen
Biogen




Om cookies

Den här webbplatsen har för avsikt att använda cookies för att förbättra webbplatsen och din upplevelse. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner och accepterar du vår användning av cookies. Om du behöver ytterligare information och/eller inte vill ha cookies placerade när du använder webbplatsen, besök vår integritetspolicy.

ALL-SWE-0489(1)



Senaste nytt


Mitt liv med MS - Veckans skribent

Av: Martina

Ett framgångsrikt liv med MS

Jag ligger i ett höstgrönt gräs och njuter av den strålande solen och de vackra och klara färger som hösten har att bjuda på, men trots allt det vackra känner jag mig inlåst i en snäv cell med handklovar runt handlederna, frihetsberövad och utan valmöjligheter.




MS Nyhetsbrevet - För dig som lever med MS

* Råd och tips för vardagen med MS
* Inspirerande intervjuer
* Matnyttig information

Prenumerera direkt!

GDPR- dataskyddsförordnlngen Genom att ange dina kontaktuppgifter hår, samtycker du till Biogens användning av dina personuppgifter, som anges i följande integritetspolicy: I enlighet med dataskyddslagstiftning hanterar Biogen Sweden AB Kanalvägen 10A, 194 61 Upplands Väsby ("Biogen") den e-postadress och det namn vi samlar in från dig för att kunna lägga till dig i vårt nyhetsbrevs sändlista och skicka nyhetsbrev. Sådan insamling är nödvändig för att förse dig med denna tjänst och vår behandling baseras på ditt medgivande. Vid behov kan Biogen överföra dina personuppgifter till andra företag i koncernen och kan även anlita tredjepartsleverantörer av tjänster (I. ex. IT-leverantörer) för att behandla dina personuppgifter för Biogens räkning. Sådana parter kan vara lokaliserade utanför Europa, men Biogen kommer att se till att alla mottagare är bundna av avtal (I. ex. genom standardklausuler) och/eller lagstadgade krav i enlighet med dataskyddslagstiftning. Biogen behåller inte dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för de ändamål för vilka de samlas in. Du kan kontakta Biogen om du vill få tillgång till dina personuppgifter eller få information om de personuppgifter som Biogen har om dig. Du kan motsätta dig behandling av dina personuppgifter av legitima skäl och du kan också begära rättelse eller radering av uppgifterna. Om du anser att det är nödvändigt, har du också rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen. Om du har frågor om vår behandling av dina personuppgifter kan du kontakta personuppgiftsombudet på Privacy@biogen.com. Du kan också återkalla ditt medgivande, utan negativa konsekvenser, och välja att inte få ytterligare nyhetsbrev genom att klicka på länken "Säg upp prenumerationen" som finns i varje e-postmeddelande du får från oss.

Här kan du anmäla dig till MS Nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet – kommer ut 6 ggr/år och skickas till dig som är intresserad av att läsa aktuell information om MS. Nyhetsbrevet skickas direkt till din dator via mejl. I nyhetsbrevet hittar du de senaste artiklarna om MS som publicerats på www.multipelskleros.nu.

Fyll i formuläret nedan för att börja prenumerara på MS Nyhetsbrev.

 


* Härmed godkänner jag att ni får spara mina uppgifter enligt dataskyddsförordningen.
Läs integritetspolicyn


ALL-SWE-0499a(3)


Stäng


ALL-SWE-0489(1)