*|MC:SUBJECT|*
MS nyhetsbrev - December 2020 
View this email in your browser

För dig som lever med MS Porträtt-När mamma fick MS
 Johanna-MS och julefrid
 Martina-MS och klagovisan
 Malin-vlogg, God Jul!

Syskonen Emil, Ebba och Elsa berättar om hur deras mammas MS har påverkat dem. Det är tre berättelser som skiljer sig från varandra och samtidigt vävs ihop. Det handlar om det jobbiga och tunga och det positiva som det ändå lett till. Det handlar också om en stark och sammansvetsad familj, om kärleken till en mamma och om förbannelsen över tacos.
LÄS MER
MS och julefrid

I skrivande stund är det inte långt kvar till jul. Här hemma är det förberedelser i form av lussekatts- och pepparkaksbak, planering av julklappar och att pynta lite lagom mycket inför julen. Allt med ambitionen att göra det i lugn, stressfri takt.
LÄS MER
MS och klagovisan

Varför är det så lätt att klaga? Lätt att hitta fel hos andra? Lätt att lyfta allt negativt oavsett om det drabbar oss hårt eller bara råkar nudda våra känselspröt? Varför måste vi träna oss på att se det som är positivt, medan det negativa kommer naturligt?
LÄS MER
Malin-vlogg, God Jul!

God Jul och ta hand om varandra!
LÄS MER
Biogen Sweden AB
infosweden@biogen.com, www.multipelskleros.nu
 Biogen-42683
Kanalvägen 10A, 194 61 Upplands Väsby. Tel 08 594 113 60. Fax 08 594 113 69
 Du kan hitta mer information om hur vi hanterar personuppgifter genom att besöka https://www.biogen.se/sv_SE/privacy-policy.html och klicka på “Sekretesspolicy för personer inom hälso- och sjukvård” 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*