*|MC:SUBJECT|*
MS nyhetsbrev - mars 2021
View this email in your browser

För dig som lever med MS Betydelsen av MR för MS-förr, nu och i framtiden
 Podd-MS och MRT
 Krönikör Jenny-Mitt liv med MS
 Krönikör Martina- MS Martina: Kallbad
 Krönikör Johanna-MS och vikten av en skön söndag
 Krönikör Malin - Varför?
Magnetkameran har fått en allt viktigare roll vid multipel skleros, MS både för diagnostik och uppföljning men även för utveckling av nya läkemedel. Här berättar forskaren och röntgenläkaren Tobias Granberg om magnetkamerans utveckling...
LÄS MER
Podd-MS och MRT
Läkemedelsföretaget Biogen diskuterar idag med radiolog Anders von Heijne om magnetkameraundersökning vid MS. Anders von Heijne är överläkare och radiolog vid Danderyds sjukhus och har arbetat med radiologiska undersökningar sedan början av 90-talet.
LYSSNA HÄR
Hej!
Så spännande och kul att vara ny bloggare här på sidan. Jag hoppas kunna inspirera er till att allt är möjligt, att våga tro på sig själv och att röra på sig varje dag.
LÄS MER
MS Martina: Kallbad
En gråkylig vinterdag när termometern visar ett par ynka plusgrader och små regndroppar samsas med en isande, om än svag vind, som biter fast i mina bara öronsnibbar, vore det mer logiskt att undvika proceduren...
LÄS MER
MS och vikten av en skön söndag
En fin och avkopplande söndag betyder mycket för mig, och är ingen självklarhet. I skrivande stund lider helgen och veckan mot sitt slut, vilket kan skapa stress och oro…. Hur mår jag idag?
LÄS MER
Varför?
Året kunde inte slutat och börjat sämre …Natten till nyårsafton 01.00 ringer en nära anhörig och sa att ambulansen har hämtat en person som står väldigt nära mig.
LÄS MER
Biogen Sweden AB
infosweden@biogen.com, www.multipelskleros.nu
 Biogen-42683
Kanalvägen 10A, 194 61 Upplands Väsby. Tel 08 594 113 60. Fax 08 594 113 69
 Du kan hitta mer information om hur vi hanterar personuppgifter genom att besöka https://www.biogen.se/sv_SE/privacy-policy.html och klicka på “Sekretesspolicy för personer inom hälso- och sjukvård” 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*