MS nyhetsbrev - Februari 2020 
View this email in your browser

För dig som lever med MS Så jobbar vi i MS teamet 
 Det blir ett bra MS år 
 Välkommen tillbaka 2020
 MS 2020

–  Genom teamet kan vi snappa upp behov som patienten själv inte har identifierat och vi kan lättare se ”hela patienten”, säger MS-sjuksköterskan Lotta Sundin Röstberg om fördelarna för MS-patienten med att ha ett MS-team att vända sig till. 
I den här artikeln kan du läsa tanken med MS-teamet och vilka funktioner som kan ingå. 
 
LÄS MER
Det blir ett bra MS år 

Nytt år, 2020. Dessutom ett nytt decennium. Jag känner en lättnad över att jul och nyår är över, nu är det bara att gå vidare. Det ska bli ett bra år, har jag bestämt. Förra året var ännu ett krävande år för mig och familjen. Mycket kämpande för att få det att fungera bra för barnen.
LÄS JOHANNAS INLÄGG HÄR
Välkommen tillbaka 2020

Jag hoppas att ni har haft en härlig jul och nyår. Själv har jag haft en lugn men ändå en intensiv tid med jobb, träning och en kropp som har bråkat. 

Nu är jag igång med nya mål och inga löften vad jag vill uppleva 2020 sedan får man se vad som är uppnåeligt. Var sak har sin tid. 
LÄS MALINS INLÄGG HÄR
MS 2020

2019 går till historien som ett av de deppigaste åren i mitt liv so far. Det började redan på en rätt låg nivå och sjönk sedan likt Titanic. Det stora skeppet försvann till botten för evigt, men jag är en av överlevarna som ligger stelfrusen på en gammal dörr och väntar på att bli räddad. 2020 får bli min räddning, min återuppståndelse och starten på en helt ny fas i mitt liv.
LÄS MARTINAS INLÄGG HÄR
Biogen Sweden AB
infosweden@biogen.com, www.multipelskleros.nu
 Biogen-42683
Kanalvägen 10A, 194 61 Upplands Väsby. Tel 08 594 113 60. Fax 08 594 113 69
 Du kan hitta mer information om hur vi hanterar personuppgifter genom att besöka https://www.biogen.se/sv_SE/privacy-policy.html och klicka på “Sekretesspolicy för personer inom hälso- och sjukvård” 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

Biogen-26916 september 2019
Senast uppdaterad: 2021-01-07